De nieuwe norm voor zakelijke onboarding

Met TruliUs identificeren uw zakelijke klanten en partners zichzelf en hun organisaties op uw platform, steeds met gevalideerde en zakelijke gegevens. Deze unieke gegevensbron faciliteert het KYC-proces aan uw zijde, waardoor u tijd en geld bespaart. Wil u partner worden? Vul dan het formulier hiernaast in.

Mail letter

TruliUs zal binnenkort gelanceerd worden

Laat dan uw contactgegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Thank you TruliUs logo

Dank u!

U ontvangt een e-mail van ons zodra TruliUs live is.

Vind makkelijk nieuwe klanten

Vind makkelijk nieuwe klanten

Blijf compliant en bied een geweldige gebruikerservaring aan uw klanten. Wij streven naar de eenvoudigste processen voor klantidentificatie, een vermindering van het uitvalpercentage en een kortere doorlooptijd bij de onboarding.

Geverifieerde informatie

De bedrijfsgegevens van TruliUs worden door de wettelijke vertegenwoordigers van de organisatie bijgewerkt en gevalideerd. Laat u informeren over belangrijke wijzigingen in de gegevens om uw interne processen te verbeteren.

Geverifieerde informatie
Bouwen op ervaring

Bouwen op ervaring

TruliUs is een oplossing van Isabel Group, het bedrijf dat sinds 1995 oplossingen ontwikkelt voor digitale betalingen, documenten en identiteiten. Zo vormt Isabel Group vandaag het hart van een fintech-ecosysteem. Veiligheid en compliance zit in ons DNA.