De nieuwe norm voor zakelijke onboarding

Met TruliUs maakt u komaf met de tijdrovende Customer Due Diligence of KYC-processen die gepaard gaan met het onboarden van nieuwe klanten.

Zodra uw klant zich online aanmeldt via zijn eID, itsme® of de TruliUs-app, krijgt u toegang tot zijn uniek, geverifieerd en up-to-date TruliUs bedrijfspaspoort. Tijdrovende controles op de identiteit van natuurlijke personen, wettelijke vertegenwoordigers, mandaten en tekenbevoegdheden binnen het bedrijf behoren zo tot het verleden.

Hoe wordt u TruliUs Partner? Wij nemen graag contact op voor meer toelichting!

Mail letter

Bedankt voor uw interesse in het TruliUs Partnership!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you TruliUs logo

Dank u!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bespaar kostbare tijd bij onboarding-processen

Bespaar kostbare tijd bij onboarding-processen

U bespaart tijd en vermijdt handmatige controles dankzij de onmiddellijke toegang tot actuele KYC en  Customer Due Diligence-gegevens tijdens de onboarding van nieuwe klanten.

Een betere klantenervaring

U biedt uw klanten meteen een betere ervaring met een vlot acquisitietraject zonder dubbele gegevensinvoer of manuele checks.

Een betere klantenervaring
Een groeipad voor uw bedrijf

Een groeipad voor uw bedrijf

TruliUs levert een belangrijke bijdrage aan de digitale transformatie die de toekomstige groei van uw bedrijf zal stimuleren.

Bouwen op de ervaring van Isabel Group

Beveiliging en compliance zit in het DNA van Isabel Group. In het hart van een nieuw fintech-ecosysteem, ontwikkelen we sinds 1995 digitale betalings-, document- en identiteitsoplossingen.

Bouwen op de ervaring van Isabel Group