De nieuwe norm voor zakelijke onboarding

TruliUs, het platform voor bedrijfsidentiteit, biedt u één enkele, betrouwbare bron van Know Your Customer (KYC) en Customer Due Diligence-data die u helpt bij het implementeren van naadloze digitale processen voor de onboarding van klanten. TruliUs automatiseert manuele controletrajecten. Zo wint u waardevolle tijd en verbetert u de ervaring van klanten en businesspartners.

Met TruliUs bouwt u op geverifieerde en betrouwbare KYC en Due Diligence-informatie bij het onboarden van nieuwe klanten. Bovendien garandeert u dat die informatie up-to-date blijft gedurende de hele levenscyclus van de klant.

Mail letter

TruliUs zal binnenkort gelanceerd worden

Laat dan uw contactgegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Thank you TruliUs logo

Dank u!

U ontvangt een e-mail van ons zodra TruliUs live is.

Bespaar kostbare tijd bij onboarding-processen

Bespaar kostbare tijd bij onboarding-processen

U bespaart tijd en vermijdt handmatige controles dankzij de onmiddellijke toegang tot actuele KYC en  Customer Due Diligence-gegevens tijdens de onboarding van nieuwe klanten.

Een betere klantenervaring

U biedt uw klanten meteen een betere ervaring met een vlot acquisitietraject zonder dubbele gegevensinvoer of manuele checks.

Een betere klantenervaring
Een groeipad voor uw bedrijf

Een groeipad voor uw bedrijf

TruliUs levert een belangrijke bijdrage aan de digitale transformatie die de toekomstige groei van uw bedrijf zal stimuleren.

Bouwen op de ervaring van Isabel Group

Beveiliging en compliance zit in het DNA van Isabel Group. In het hart van een nieuw fintech-ecosysteem, ontwikkelen we sinds 1995 digitale betalings-, document- en identiteitsoplossingen.

Bouwen op de ervaring van Isabel Group