• Deel
  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Isabel Group en TrustBuilder smeden partnership voor business identity management

TruliUs, een oplossing van Isabel Group, geeft beveiligde en gevalideerde bedrijfspaspoorten uit voor onboarding en het online afhandelen van bedrijfstransacties. Met één enkele login kunnen mensen zich gemakkelijk en veilig identificeren als werknemer van een bedrijf, en handelen namens hun bedrijf, inclusief een digitale handtekening die hun bedrijfsrol bevat.

Als een leidende Europese speler in de Identity en Access Management markt, biedt TrustBuilder haar klanten een breed scala aan identificatie en authenticatie opties, inclusief Identity Providers zoals sociale identiteiten (bijv. Facebook, Google, LinkedIn, etc.) en alle belangrijke overheidsgestuurde identiteiten (bijv. itsme®, eHerkenning, IDIN, DigiD, etc.). TrustBuilder biedt verbindingen met deze Identity Providers (IdP) en een groot aantal applicaties via haar Service Catalog. In plaats van het bouwen van aparte verbindingen met elke IdP of applicatie, kunnen TrustBuilder klanten deze toevoegen via de Service Catalogus. De Service Catalog wordt aangeboden als een cloud service, wat betekent dat alle updates en upgrades automatisch worden geïmplementeerd, zonder dat organisaties hier extra moeite voor hoeven te doen.

Dankzij de samenwerking met TruliUs kan TrustBuilder nu nog meer IdP’s aanbieden aan haar klanten, specifiek voor business-to-business applicaties. “Onder onze klanten en prospects merken we een groeiende vraag naar IdP’s zoals TruliUs,” zegt Frank Hamerlinck, CEO bij TrustBuilder, “vooral in een van onze kernmarkten, HR-diensten. Voor veel applicaties is het belangrijk om te weten welke mandaten aan een gebruiker zijn toegekend, bijvoorbeeld welke documenten hij mag ondertekenen, of welke uitgaven hij mag goedkeuren. Door TruliUs toe te voegen aan onze groeiende marktplaats van IdP’s en applicaties, bieden we gebruiksgemak aan onze klanten. Dit versterkt ook onze positie als de IAM-speler die alle lokale IdP’s ondersteunt, zowel B2C als B2B.”

 

Alex Dossche

“Identity and Access Management wordt vaak gezien als iets voor alleen consumenten of werknemers”, zegt Alex Dossche, Vice President Sales & Marketing Businesses bij Isabel Group. “Wanneer mensen in naam van hun bedrijf handelen, hebben we meer granulariteit nodig om de juiste toegangsrechten en privileges te bepalen. TruliUs levert dat. We zijn erg blij om TruliUs op te nemen in TrustBuilder’s Service Catalogus. Dit maakt het makkelijker voor bedrijven om onze service te gebruiken voor het faciliteren en digitaliseren van dagelijkse interacties met hun B2B business partners. Het brengt dus meer efficiëntie in veel bedrijfsworkflows, zoals onboarding, en het vermindert ook de kosten aanzienlijk.”

Klanten van TrustBuilder kunnen TruliUs nu al toevoegen als Identity Provider. TrustBuilder voegt voortdurend extra Identity Providers en diensten toe aan zijn Service Catalog. Dankzij een recente subsidie van het Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemerschap (VLAIO) kan TrustBuilder de verdere ontwikkeling van zijn marktplaats versnellen.

  • Deel
  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Gerelateerde bronnen

Blog

KYC of KYB? Wat heeft jouw bedrijf nodig om veilig online zaken te doen met andere bedrijven?

Door de verregaande digitalisering van onze maatschappij doen steeds meer bedrijven zaken online.

Lees meerarrow right

Blog

Isabel Group en TrustBuilder smeden partnership voor business identity management

TruliUs, een oplossing van Isabel Group, geeft beveiligde en gevalideerde bedrijfspaspoorten uit voor onboarding en het online afhandelen van bedrijfstransacties.

Lees meerarrow right

Blog

Hoe bouw je vertrouwen op in een digitale economie?

Vertrouwen is de motor van de digitale economie die ons zekerheid biedt over onze zakenpartners. Hoe werkt het?

Lees meerarrow right